Tandblegning med et flot og holdbart resultat

Drømmer du om hvide tænder? Hos Spraytan-Kolding tilbyder vi professionel tandblegning til konkurrencedygtige priser, og hos os kan du være sikker på et flot og holdbart resultat.

Vi er beliggende centralt i Kolding ved Banegården, og vi har gode parkeringsmuligheder i tilfælde af, at du kommer fra eksempelvis Vejle eller Fredericia.

Blegning af tænder med SmileeffectZERO gel

Vi tilbyder tandblegning ved hjælp af SmileeffectZERO gelen, som bliver aktiveret i LED-lys, hvor den kemiske proces med blegning af tænder starter. Kort fortalt fjerner vi de farvestoffer, som gemmer sig i emaljen. Det kan for eksempel være kaffe, the, tobak og så videre.

En kosmetisk tandblegning som denne er meget mild og skånsom mod både tænder og tandkød, og der er ingen bivirkninger forbundet med brugen.

Op til en time efter behandlingen, må du hverken spise eller drikke, ud over vand. Ligeledes bør farveholdige fødevarer og tobak undgås i op til 48 timer efter end tandblegning for det bedste resultat. 

Hvad koster tandblegning?

En tandblegning koster 995 kr.

Ønsker du at bestille en tid til blegning af tænder, kan du også ringe til os, men du kan også benytte dig af vores online bookingformular.

SPRAYTAN-KOLDING.DK / EXTENSIONS-KOLDING.DK / FRU-HANSEN.DK
Slotsalle 3, 6000 Kolding