Tilskud

VIGTIG information før du køber paryk..

Du bestemmer selv, hvor du vil købe din paryk og bruge dit tilskud. Mange kommuner og hospitaler har indgået aftaler med bestemte leverandører for at opnå fordelagtige priser. Det betyder IKKE, at du kun må købe hos netop de leverandører. Du kan frit vælge, hvor du vil købe din paryk - du kan få tilskud og tilskuddet følger dig!

Tilskud

En paryk defineres i Serviceloven som et "personligt, kropsbåret hjælpemiddel". Det betyder, at du kan søge tilskud til din paryk hos din kommune, hvis det vurderes, at du har en nedsat funktionsevne som følge af dit midlertidige eller permanente hårtab.​

​Langt de fleste mennesker oplever deres hårtab som et handicap. For mange kan det i yderste konsekvens også opleves som en markant social belastning. Det må det IKKE. Kontakt os gerne, og vi vil yde vores bedste for at hjælpe dig.

Jeg vejleder dig gerne i forbindelse med. at søge økonomisk støtte og tilskud hos kommunen, hvis du har haft et sygdomsbetinget hårtab, f.eks. alopecia, ar efter strålebehandling eller operation.

Samarbejdspartnere

​Vi er utrolig stolte og beærede over, at følgende kommuner har valgt os, som deres foretrukne samarbejdspartner:

  • Kolding Kommune
  • Varde Kommune
  • Vejen Kommune
  • Billund Kommune

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo extension fru-hansen

Slotsallé 3, 6000 Kolding

Telefon: 75 52 11 22 eller 20 30 71 10