Parykker​ i stort udvalg

Hos Fru Hansen har vi et stort udvalg af parykker til både mænd og kvinder. Parykkerne hos os, er af  rigtig god kvalitet. Vi arbejder med de førende leverandøre inden for parykker og har været førende i mere end 30 år.

Vi har blandt andet mærker fra Ellen Wille, Belle Madame og Gisela Mayer.

Det kan nogen gange være en udfordring at vælge en paryk, men jeg står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige paryk, og som passer lige netop til dig. En konsultation hos mig, er ganske gratis. 

​Hvad er parykker lavet af?

Valg af paryk er meget personligt og individuelt. Du kan i dette lille udpluk af vores udvalg af parykker, forhåbentlig finde lidt inspiration. Vi har parykker lavet af både fiber hår og ægte hår. Langt og kort hår, mørkt hår og lyst hår, gråt hår, kort sagt kan vi skaffe alt.


Vi har i mange år haft aftaler med kommuner om levering af parykker, til mennesker, som måtte have brug for dette.  Vi levere både i Kolding, Vejle, Odense, Fredericia, Haderslev, Billund og mange flere kommuner.

Du er meget velkommen til at BESTILLE en tid til personlig og uforpligtende rådgivning - det er det, vi er her for! Her kan du prøve parykker, og se hvilken der skulle passe bedst- til netop DIG. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg i både toupe og toppe til både mænd og kvinder.

Fru Hansen arbejder tæt sammen med de største og bedste leverandører af førende mærker inden for parykker og tørklæder!​


Bestil en tid til vejledning i dag på telefon ​75 52 11 22 eller 20 30 71 10.

 
 
 
Vedrørende afdeling:Vedhæft billeder af dit hår taget i dagslys!

Vedhæft billede
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stort udvalg af parykker - her kan du se nogle af de muligheder der findes.

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo extension fru-hansen

Slotsallé 3, 6000 Kolding

Telefon: 75 52 11 22 eller 20 30 71 10