Parykker​ i stort udvalg

Hos Fru Hansen har vi et stort udvalg af parykker til både mænd og kvinder. Parykkerne er af god kvalitet, og der er både til hvis man vil have langt eller kort hår og lyst eller mørkt hår. 

Det kan være en udfordring at vælge en paryk, men jeg står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige, som passer til dig. Vores kunder kommer bla. fra Vejle og Fredericia.

​Hvad er parykker lavet af?

Valg af paryk er meget personligt og individuelt. Du kan i dette lille udpluk af vores udvalg af parykker, forhåbentlig finde lidt inspiration. Vi har parykker lavet af både fiber hår og ægte hår.

Vi har i mange år haft aftaler med kommuner om levering af parykker, til folk som måtte have brug for dette. 

Du er meget velkommen til at bestille en tid til personlig og uforpligtende rådgivning - det er det, vi er her for! Her kan du prøve parykker, og se hvilken der skulle passe bedst til dit ansigt.

Fru Hansen arbejder tæt sammen med de største og bedste leverandører af førende mærker inden for parykker og tørklæder!​

Bestil en tid til vejledning i dag

Du er altid velkommen til at komme ned i butikken for vejledning af parykker. Vi har altid tid til at hjælpe dig med dit valg af paryk. Kontakt os på telefon ​75 52 11 22 eller 20 30 71 10.

 
 
 
Vedrørende afdeling:Vedhæft billeder af dit hår taget i dagslys!

Vedhæft billede
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stort udvalg af parykker - se nogle af dem her

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo extension fru-hansen

Slotsallé 3, 6000 Kolding

Telefon: 75 52 11 22 eller 20 30 71 10