Kurser​

Vil du gerne starte op med spray Tan?

Eller er du måske allerede lidt i gang? men har problemer med at få det helt perfekte resultat?

Jeg hjælper dig gerne i samarbejde med www.copenhagentan.dk

Jeg har lavet over 8000 behandlinger og har uddannet og holdt rigtig mange kurser for piger i hele landet, der nu driver en rigtig økonomisk fin forretning inden for- spray Tan. Det er både i det små hjemme hos dem selv, men også i allerede eksisterende forretninger så som- frisøre-negle og skønhedssaloner.

Spray Tan har siden jeg startede op her i Kolding været i en rivende udvikling og det bliver bestemt ikke mindre. Markedet er stort og kan til tider være forvirrende, når man som ny skal starte op.

Når man skal vælge en udbyder af kursus i spray tan er det vigtig man fra starten vælger en, med mange års erfaring. Og meget gerne en der til daglig arbejder med spraytan væskerne. 

Vores kursus foregår i skønne omgivelser midt i Kolding og selvfølgelig med top proffesionel udsugning.

Rigtig mange piger vælger og tage turen helt fra Århus, Horsens, Vejle, Åbenrå, Sønderborg og Fredericia for at få et professionel spray tan kursus.

Kurset har en varighed af ca. 3 timer. Hvor vi øver os på 3 modeller som jeg hjælpe med at finde.

Vi gennemgår hele proceduren fra start til slut om hvordan du får den flotteste spray Tan. Uden pletter/løbere eller striber. Vi taler om valg af farve og hudtyper, og gennemgår det mere teoretiske omkring spray tan behandlinger samt valg af væsker.

Når du efterfølgende selv skal hjem og i gang, står jeg selvfølgelig til rådighed med alt den hjælp du måtte få brug for.

Prisen på et kursus er 2500 kr.+ moms.

Er du interesseret i at høre mere om kurset eller sidder du med spørgsmål ? Er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til Johnny fra
www.CopenhagenTan.dk

Jeg udfører kurser for Copenhagentan i Jylland.

Udover at holde kurser for CopenhagenTan, er jeg en del af det udvalgte team for Copenhagentan der sprayer rundt omkring i landet til de forskellige stævner.

Når du vælger en kursus i spray tan gennem CopenhagenTan får du rabat på hele 10% ved køb af udstyr og væsker.

Se mere på CopenhagenTAN

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo spraytan

Slotsalle 3, 6000 Kolding


Telefon: 20 30 71 10

Online booking her

CVR: 33229046