​Om SprayTan-Kolding

Kun det yderste hudlag farves

​Spray tan er en helt ufarlig måde at påføre huden et meget tyndt lag af en professionel selvbruner-væske og et meget sundere alternativ til solarie. 

Ved at anvende en ultra fin forstøvning, trænger væsken ind i det yderste hudlag, og man får en jævn, naturlig og brun kulør uden striber og misfarvning.

Hos www.spraytan-kolding.dk er du i sikre hænder. Vi er uddannet hos de bedste udbyder og spraytanner  til mange store mesterskaber og stævner, rundt omkring i Danmark. Mange dansere bruger og vores fake tan, inden de skal til danseturnering.  

DHA - det aktive stof i spray tan væsken

Det aktive stof i den specielle tanning væske er DHA (DiHydroxyAcetone), som kendes fra alle selvbrunerprodukter. DHA er et sukkerstof, der normalt udvindes af vindruer og sukkerrør, og det er fuldstændig ufarligt. Den flotte solbrune kulør opnås i de første 6 - 8 timer efter behandlingen, hvor DHA'en reagerer med aminosyrerne i det øverste lag af huden.

Det er således det yderste hudlag, der bliver mørkere og ikke en farve, man er blevet "malet" med. Den opnåede Spray Tan farve beskytter dog ikke mod solens stråler som den naturlige bruning.

DHA har været godkendt siden 1970

Der er derfor ingen stoffer eller væsker, der bliver i selve kroppen og derfor ingen langvarig virkning.

DHA har siden 1970 været allergitestet, godkendt og erklæret et sikkert kosmetisk produkt af det​

​amerikanske FDA (Food and Drug Administration).


Læs uddrag fra Miljøministeriets vurdering af DHA i selvbrunende produkter der sprayes på i kabiner:

'Tre forskellige teknikker, hvorved selvbrunerprodukter sprayes på i kabiner, er blevet undersøgt og luftprøver fra påføringsstedet analyseret for indhold af det aktive stof i selvbrunere, dihydroxyacetone (DHA).

Undersøgelsen viser, at der sker en lav eksponering for DHA ved anvendelsen. Der er på baggrund af rapporten ikke grund til at antage, at brugen af selvbruner-produkter, der sprayes på i kabiner, udgør en sundhedsmæssig risiko for forbrugerne.'

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo spraytan

Slotsalle 3, 6000 Kolding


Telefon: 20 30 71 10

Online booking her

CVR: 33229046