Vejledning om din spray tan i Kolding​

- Læs og følg denne vejledning nøje:

Før din spray tan behandling her i Kolding

For at få det bedste resultat, skal du exfoliere (skrubbe) huden dagen inden (eller om morgenen på behandlingsdagen). Det kan gøres med en skrubbehandske (der med fordel kan købes hos spraytan-kolding.dk). 

Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen - også

med håndklædet bagefter. Hvis du bruger en body scrub, må den ikke indeholde olier. Er der mere end 6 timer, til du skal have din spray tan, må du gerne tage bodylotion på - det skal dog være en lotion uden olier! UNDGÅ at bruge deodorant og parfume på behandlingsdagen.​ Cremer, makeup, deo og parfume forhindre spraytan væsken i at trænge ind i det øverste hudlag. Derfor skal huden være ren og tør når du får din behandling med spraytan. 

Vigtigt! Fjern AL make-up og smykker INDEN du kommer ned til os

Hos Spraytan-kolding bliver du sprayet f en kvinde med en væske, der indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktivt på huden umiddelbart efter behandling og i op til 8 timer efter. 

Du vil derfor først kunne se det endelige resultat af behandlingen, efter du har været i bad. I de 8 timer væsken skal sidde på huden må du ikke komme i berøring med vand. Du må selvsagt heller ikke træne eller på anden måde svede. 

 

Du bestemmer selv, om du vil bade efter de 8 timer, eller om du venter til dagen efter - resultatet bliver det samme. Du skal bare minimum vente 8 timer med at bade. Du skal ikke smøre farven ud eller vaske overskudsfarven af, før du går i bad.

Behandlingen hos Spraytan-Kolding

Spray Tan Behandlingen foregår ved, at vi sprayer hele din krop over med spray tan væske. Væsken bliver "airbrushet" på med top-professionelt udstyr, og det er helt og aldeles ufarligt. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder.

Tøjet kan tage skade hvis du har lyst tøj på under behandlingen, derfor vil det være en fordel med mørkt undertøj.

Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning af spraytan-kolding.dk.​

​Ovenstående er en vejledning og kan variere en lille smule.


At spraye dig tager under 5 min. men inkl. af- og påklædning samt 2 - 5 min. "tørretid", skal du påregne ca. 15 minutter pr. spray tan behandling. Det ødelægger ikke farven, når du tager tøj på bagefter - kun hvis det er tætsiddende!

HUSK en paraply hvis det regner eller sner!

Umiddelbart efter behandlingen må du ikke blive våd.

Efter Spray Tan behandlingen

I dagene efter behandlingen er det vigtigt, at du smører din hud med bodylotion hver dag for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med, at farven langsomt aftager.

​Lange varme bade, svømning i klorholdigt vand, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven. Du kan dog forlænge din flotte farve ved at bruge en fugtigheds creme med selvbruner i, som du kan købe i forretningen. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en meget lille mængde DHA (samme stof som spray tanning væsken indeholder) og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere. 

Er du det mindste i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at bede om yderligere vejledning.

Hos Spray Tan Kolding kan du ligeledes købe en masse andre tanning produkter i forretningen feks. self-spray tan, bodyscrub og skrubbehandsker.

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo spraytan

Slotsalle 3, 6000 Kolding


Telefon: 20 30 71 10

Online booking her

CVR: 33229046