Spraytan-behandling med kvalitetsprodukter og god service

I vores salon får du altid din spraytan-behandling af uddannet personale i lækre omgivelser med professionelt udstyr og god udsugning. 

Vi lægger meget stor vægt på kvaliteten af din behandling, og eftersom din spraytanning er personligt udført, er du sikker på at få en SUPER flot og ikke mindst ensartet farve - HVER gang.

Spraytan-kolding ligger centralt midt i Kolding lige ved Banegården, biblioteket og Slotssøen - og der er rigtig gode parkeringsmuligheder, hvis du for eksempel kommer fra Fredericia eller Vejle.

Hvor længe holder spraytan?

Efter kun en enkelt behandling med en af Spraytan-Kolding's tanningvæsker, vil du opnå en farve, der ligner, at du har været en uge sydpå. Farven holder i 6-10 dage, og behandlingen er fuldstændig ufarlig.

Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og super lækker solbrun på. Alle vores tanningvæsker er allergivenlige og efterlader huden rigtig dejlig blød. Her på hjemmesiden kan du blandt andet læse mere om produkter og vores vejledning til din spraytan-behandling.

Kontakt os og book en tid til behandling

Vi kan kontaktes på telefon eller via online booking, hvis du ønsker at bestille en tid. Du kan også kontakte os for at høre mere om vores priser på spraytan.​

 
 
 
Vedrørende afdeling:Vedhæft billeder af dit hår taget i dagslys!

Vedhæft billede
Vedhæft billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SPRAYTAN-KOLDING​

​MED MERE END 10.000 BEHANDLINGER ER VI BLANDT DE MEST ERFARNE I DANMARK!

Find vej til vores salon

Slotsalle 3, 6000 Kolding​

logo spraytan

Slotsalle 3, 6000 Kolding


Telefon: 20 30 71 10

Online booking her

CVR: 33229046