Personlig spraytan-behandling

I vores salon får du altid din spray tan behandling af uddannet personale i lækre omgivelser med professionelt udstyr og god udsugning. Vi lægger meget stor vægt på kvaliteten af din behandling, og eftersom din spray tanning er personligt udført, er du sikker på at få en SUPER flot og ikke mindst ensartet farve - HVER gang.


Vi anvender to typer af væske som begge er kendt som værende de absolut førende inden for spray tan. Som noget helt nyt hos Spraytan Kolding har vi nu også fået økologiske væsker som Pt. er det mest brugte mærke i USA.


En enkelt behandling er nok!

Efter kun en enkelt behandling med en af Spraytan-Kolding's tanning væsker, vil du opnå en farve, der ligner 1 uge sydpå. Farven holder i 6-10 dage, og behandlingen er fuldstændig ufarlig.​

​Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og super lækker solbrun på. Alle vore tanning væsker er allergivenlige og efterlader huden rigtig dejlig blød. Her på hjemmesiden kan du bl.a. læse produkter, vores vejledning til din spray tan behandling. 

Midt i Kolding by

Spraytan-kolding ligger centralt midt i Kolding lige ved Banegården, biblioteket og Slotssøen - og der er rigtig gode parkeringsmuligheder. 

Find vej til Spraytan-Kolding.​

SPRAYTAN-KOLDING​

​MED MERE END 7.000 BEHANDLINGER ER VI BLANDT DE MEST ERFARNE I DANMARK!

logo spraytan

Slotsalle 3, 6000 Kolding


Telefon: 20 30 71 10

Online booking her

CVR: 33229046

SPRAYTAN-KOLDING.DK / EXTENSIONS-KOLDING.DK / FRU-HANSEN.DK
Slotsalle 3, 6000 Kolding